- Airco Best

Met een airco van Airco Best beheerst u het hele jaar door het binnenklimaat

In de zomer uw huis verkoelen, in de winter lekker verwarmen. Met een airco van Airco Installatie Best beheerst u het hele jaar door het binnenklimaat. En u bespaart ook nog eens op uw gasrekening.

Waarom een airco?

5/5

Zorgt voor koele of warme lucht

Airconditioningsystemen leveren meer energie dan dat zij verbruiken, verwarmen met een airconditioning is hierdoor stukken voordeliger dan verwarmen met aardgas.

Airco Best werkt volgens de Europese richtlijnen en zorgen voor een vakkundige installatie van uw systeem. Ons bedrijf en onze monteurs zijn F-gassen categorie 2 gecertificeerd. Wij vormen de basis voor een goede verantwoorde werking van uw airconditioning.

Wij werken uitsluitend met apparatuur van de hoogste kwaliteit. De airconditionings van de merken Tosot, Mitsubishi, Daikin en LG hebben een laag energieverbruik, laag geluidsniveau en 5 jaar fabrieksgarantie.

Elk apparaat heeft onderhoud nodig en dit is niet anders voor een airco. Wij nemen alles voor u uit handen en zorgen dat u jarenlang plezier hebt aan uw product. Storing? Bel ons en we komen langs!

Airco Best is uw partner in klimaatbeheersing voor thuis

Onze gecertificeerde medewerkers adviseren, installeren én onderhouden. Dit doen wij in heel Noord-Brabant (gemeente zoals Veldhoven, Son en Breugel, Oirschot en Eindhoven). Wij staan klaar om u te voorzien van een aangenaam klimaat in huis. Neem contact op via 06 3423 3900 of stuur een e-mail voor een afspraak.

Airco Best voor elk huis of kantoor een oplossing

Wij geven graag advies over welke airco voor uw huis of kantoor geschikt is

Airco Achtste Barrier

Wat is het voordeel van een airco in huis?

Temperatuurregeling

Airconditioners kunnen de temperatuur in een ruimte regelen en aanpassen aan de gewenste comfortniveaus, wat vooral nuttig is tijdens hete zomers of koude winters.

Vochtigheidscontrole

Naast het regelen van de temperatuur kunnen airconditioners ook helpen bij het reguleren van de luchtvochtigheid, wat kan helpen bij het creëren van een comfortabel binnenklimaat en het voorkomen van schimmelgroei en andere vochtgerelateerde problemen.

Luchtkwaliteit

Sommige airconditioners zijn uitgerust met filters die stof, pollen, allergenen en andere verontreinigende stoffen uit de lucht kunnen verwijderen, waardoor de algehele luchtkwaliteit verbetert.

Verbeterde slaap

Een comfortabele temperatuur en luchtvochtigheid kunnen bijdragen aan een betere nachtrust, wat belangrijk is voor de algehele gezondheid en welzijn.

Wij gaan voor kwaliteit

Certificaten en normeringen

Bij Airco Installatie Best hechten we veel waarde aan veilig werken en willen we hoge kwaliteit leveren. Daarom zijn we in het bezit van het certificaat F-gassen voor ondernemingen.

Bekijk onze service

Erwin van Gerven

Airco Installatie Best is dé specialist in airco's

“Met een team van deskundige en professionele adviseurs helpen wij je graag verder met een offerte of een adviesgesprek bij u thuis of op kantoor.”

- App en/of afstandbediening

Slimme regeling, waar je ook bent!

Met veel airco systemen kun je vanaf je mobiele telefoon je airco bedienen

Airco Installatie Best is dé airco specialist voor installatie en onderhoud
    Add a header to begin generating the table of contents
    Scroll naar boven