- Onderhoud Airco

Onderhoudsplan

Verlaag je energiekosten en verleng de levensduur van je airco met deskundig airco onderhoud.

Airco Installatie Best voor airco onderhoud
  Add a header to begin generating the table of contents

  Onderhoud aan jouw airco

  5/5

  Wij nemen alles voor u uit handen

  Airco onderhoud om jouw airco in topconditie te houden

  Behoud fabriekgaranties

  Om zo lang mogelijk en met een optimaal rendement gebruik te maken van je airco installatie is onderhoud nodig. Wij verrichten jaarlijks onderhoud aan je airco conform de voorschriften van de fabrikant, waardoor je recht hebt op de fabrieksgarantie.

  Betrouwbaar onderhoud

  Voor airconditioners in Nederland is onderhoud door een F-Gassen gecertificeerde onderneming wettelijk verplicht, conform de Europese F-gassen [EU] nr. 517/2014. Met het Onderhoudsplan voor de airco heb je geen voorrijkosten en arbeidskosten bij onderhoudswerkzaamheden.

  Storingen snel oplossen

  Mocht er toch een storing voorkomen, dan zijn wij voor jou bereikbaar. We streven ernaar om deze binnen 48 uur op te lossen.

  Onderhoudsplan

  We bekijken per situatie voor de beste onderhoudsplan.

  Hoe meld ik een storing?

  Ik heb een storing aan mijn airco

  Storingen komen meestal door gebrekkig of geen airco onderhoud. Enkele dingen die u zelf kunt doen bij een storing om oorzaken uit te sluiten zijn:

  Controleer de stroomtoevoer

  Zorg ervoor dat de airconditioning is ingeschakeld en dat de stekker correct is aangesloten op het stopcontact.

  Controleer de thermostaat

  Zorg ervoor dat de thermostaat correct is ingesteld en dat de temperatuurinstellingen geschikt zijn voor de gewenste koeling of verwarming te herkenen aan de icoontjes in de app of afstandsbediening.

  Controleer de luchtfilter

  Vuile luchtfilters kunnen de luchtstroom belemmeren en de prestaties van de airconditioning verminderen. Controleer de luchtfilter en maak deze schoon indien nodig.

  Controleer de condensafvoer

  Zorg ervoor dat de condensafvoer van de airconditioner vrij is van obstructies. Een verstopte afvoer kan leiden tot vochtproblemen en schimmelgroei.

  Houd de omgeving van de buitenunit schoon

  Zorg ervoor dat er geen bladeren, takken of andere voorwerpen de buitenunit van de airconditioner blokkeren. Dit kan de luchtstroom belemmeren en de prestaties van het systeem verminderen.

  Onderhoudsplan

  We bekijken per situatie wat het beste airco onderhoud is voor uw situatie. Hierdoor bent u verzekerd van het beste en meest geschikte onderhoudsplan voor uw airco.

  Meest gestelde vragen

  Hoe meld ik een storing?

  Als geen van bovenstaande stappen het probleem oplost, is het raadzaam om onze professionele monteur te raadplegen voor verdere diagnose en reparatie van de storing aan je airconditioning.

  Een storingsmelding kan 24/7 worden gedaan via de website, klik hier om een storing te melden. Om een storing snel en deskundig op te volgen kun je het beste de storing duidelijk beschrijven en een foto van de storing toevoegen aan de melding. Daarmee kunnen wij gericht op zoek naar een oplossing. 

  Airco onderhoud

  Ook onderhouden wij onze geplaatste airco’s

  Elk apparaat heeft onderhoud nodig en dit is niet anders voor een airco. Wij nemen alles voor u uit handen en zorgen dat u jarenlang plezier hebt aan uw product door goed airco onderhoud. Storing? Bel ons +31 6 34233900 en we komen langs!

  Airco onderhoud

  Wij gaan voor kwaliteit

  Certificaten en normeringen

  Bij Airco Installatie Best hechten we veel waarde aan veilig werken en willen we hoge kwaliteit leveren. Daarom zijn we in het bezit van het certificaat F-gassen voor ondernemingen. Wij zijn specialist in vakkundig airco onderhoud.

  Erwin van Gerven

  Airco Installatie Best voor goed airco onderhoud

  “Met een team van deskundige en professionele adviseurs helpen wij je graag verder met een offerte of een adviesgesprek aan de keukentafel.”

  Airco onderhoud

  - Airco service

  Airco onderhoud door onze ervaren specialisten

  Goed airco onderhoud zorgt voor een lange levensduur van uw airco

  Scroll naar boven