Google reviews

Wij zijn bijzonder trots op de zeer goede Google reviews geschreven door onze klanten bij wie wij een airco hebben mogen plaatsen.

Google Reviews
UITSTEKEND
24 recensies op
Anke Jorissen
Dubbele airco aan laten leggen door Airco Installatie Best. Er is vooraf goed meegedacht over het plaatsen van de airco’s. Wat een vakmensen! Ze werken rustig, secuur en netjes. Alles werd super netjes opgeruimd, zelfs alle afval nemen ze mee. Complimenten, wat een topbedrijf!!
Ans van Rijsewijk
Vandaag airco bij ons geplaatst, vriendelijke vakkundige mensen en ook hier netjes gewerkt, alles opgeruimd, app geïnstalleerd op mijn telefoon, met duidelijke uitleg. Wij zijn zeer tevreden. Mocht je van plan zijn om n airco te laten plaatsen, zeker de moeite waard om ze eens te bellen.
Petra Jacobs
Vandaag de airco laten installeren door Erwin en Coen van "Airco installatie Best". We zijn erg tevreden met het geleverde werk. Wat opviel was dat de monteurs erg netjes te werk gingen en oog hadden voor detail. De informatie die we kregen was duidelijk en alle afspraken zijn goed nagekomen. Kortom een aanrader.
Riet kreijveld
Deze week zijn er 2 airco's geplaatst door Airco Installatie Best, vakmanschap!! De mannen werken secuur en netjes, alles wordt keurig opgeruimd na de werkzaamheden....Top Op z'n tijd ook n lekker kopje koffie natuurlijk! Dus twijfel niet als je plannen hebt in die richting en ga voor AIRCO INSTALLATIE BEST!
Karen Ha
No nonsense mannen die hun afspraken nakomen. Dit jaar een probleem met de airco na uitgevoerd onderhoud. Kan altijd een keer gebeuren, maar snel en professioneel opgelost zonder enig gezeur.
Bert van Bommel
Na een persoonlijke contact thuis zijn de opties doorgenomen en enkele weken later konden we genieten van onze split-airco. Ze zijn netjes te werk gegaan en hebben ten gunsten van ons meegedacht in het plaatsen van de airco zodat het visueel er ook nog eens netjes uit zag. Complimenten voor de snelle installatie en de uitleg die in alle rust werd gegeven. Ze hebben een app op de telefoon uitgelegd en de installatie voor mij begeleid. TOP !
Rafael Sopacua
Top gasten, prima werk afgeleverd.
Erwin Sonnemans
Zeer tevreden, echt een aanrader! Afgelopen week twee airco-units laten plaatsen. Hele aardige gasten die netjes werken, met je mee denken en alles netjes achterlaten, top!!
Fam Vervoort
Gisteren zijn bij ons 2 airco's geplaatst door airco installatie Best. De installatie is vakkundig en zeer netjes gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden en kunnen het iedereen aanraden.

Bent u ook tevreden over onze diensten? Aarzel dan niet om een leuke review op Google te schrijven. Wij zijn u daar zeer dankbaar voor.
Met vriendelijke groet, het team van Airco Installatie Best.

Scroll naar boven