Skip to main content
Anke Jorissen

Dubbele airco aan laten leggen door Airco Installatie Best. Er is vooraf goed meegedacht over het plaatsen van de airco’s. Wat een vakmensen! Ze werken rustig, secuur en netjes.
Alles werd super netjes opgeruimd, zelfs alle afval nemen ze mee. Complimenten, wat een topbedrijf!!

Petra Jacobs

Vandaag de airco laten installeren door Erwin en Coen van "Airco installatie Best". We zijn erg tevreden met het geleverde werk. Wat opviel was dat de monteurs erg netjes te werk gingen en oog hadden voor detail. De informatie die we kregen was duidelijk en alle afspraken zijn goed nagekomen. Kortom een aanrader.

Anneke Diepens

2-tal airco's laten plaatsen door Airco installatie Best. Wij zijn zeer tevreden met de onze keuze. Ze zijn vakkundig en prettig in communicatie. Al onze vragen netjes en vriendelijk beantwoord, goede uitleg. Gewoon goed verhaal en redelijk in prijs. Ze denken goed mee, werk ziet er top uit en laten we heel netjes achter. Super gewoon👍...

Thierry van Delden

Bij ons zijn recent airco's geplaatst door Airco Installatie Best. De installatie is zeer netjes gebeurd, mooi afgewerkt, tegen redelijke prijzen en we zijn heel vriendelijk geholpen. Reageert snel via e-mail en WhatsApp. Wij konden het vooral waarderen dat er echt met ons werd meegedacht naar de beste oplossing die voor ons werkt. Zeker een aanrader!