- Airco Heeze

Ga nu voor een koel of warm huis met lagere energiekosten

Op zoek naar een airco in de omgeving van Heeze? Wij leveren onze airco’s van de beste merken zoals LG, Mitsubishi en Daikin. Met onze airco’s kunt u zowel in de zomer als de winter de binnentemperatuur gemakkelijk regelen.

Waarom een airco?

5/5

Airco Heeze

In de zomer uw huis verkoelen en in de winter lekker verwarmen: dat kan met een airco van Airco Installatie Best! Beheers uw binnenklimaat en bespaar op uw gasrekening. Onze gecertificeerde medewerkers adviseren, installeren én onderhouden, dus bij ons zit u goed! Een airco is een perfecte oplossing voor een simpele en effectieve manier om uw huis altijd een aangename en comfortabele binnentemperatuur te geven.

Wij werken uitsluitend met kwalitatieve apparatuur en verzorgen naar het professioneel plaatsen ook het onderhoud van uw nieuwe airco. Wilt u meer weten over het aanschaffen van een airco installatie in uw woning in Heeze? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wie weet zien we elkaar snel!

Elk apparaat heeft onderhoud nodig en dit is niet anders voor een airco. Wij nemen alles voor u uit handen en zorgen dat u jarenlang plezier hebt aan uw product. Storing? Bel ons en we komen langs!

Bij Airco Installatie Best zit u goed voor een airco in Heeze

Airco’s van Airco Installatie Best koelen op warme dagen en verwarmen uw huis in de winter, zorgen voor schone lucht in huis en maken het thuiswerken aangenamer! Allemaal redenen om een airco installatie aan te schaffen voor uw woning of kantoor in Heeze. Een airco bestaat vrijwel altijd uit een binnen-unit en een buiten-unit. Om te koelen onttrekt de binnen-unit warmte uit de lucht en de buiten-unit voert de overtollige warmte vervolgens af aan de buitenlucht.

Airco’s kunnen tegenwoordig ook verwarmen: het proces wordt hierbij omgedraaid en door de binnen-unit komt aangename warme lucht de woning in. Het verwarmen van uw woning met een airco is energiezuinig, doordat u geen gas hoeft te gebruiken voor verwarming. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Airco installatie in Heeze gezocht? Zoek niet verder!

Naast het plaatsen van airco’s verzorgen wij ook het onderhoud. Om jarenlang plezier van uw airco te hebben, is het belangrijk om te zorgen voor periodiek onderhoud. Het gaat hierbij om het reinigen van zowel binnen- als buiten-unit, algehele controle op de werking van het systeem en eventueel het bijvullen van het koelmiddel.

Denkt u erover om een airco te kopen in Heeze? Twijfel niet langer en neem contact op met Airco Installatie Best! Wij adviseren u, komen de airco plaatsen en zorgen dat uw airco in topconditie blijft! Neem contact op voor een afspraak en dan spreken we elkaar snel!

Airco Heeze heeft voor elk huis of kantoor een oplossing

Airco Heeze geeft graag advies over welke airco voor uw huis of kantoor het meest geschikt is

Airco Heeze

Wat zijn de voordelen van een airco t.o.v. een cv ketel

Koeling en Verwarming

Airco: Een moderne airco kan zowel koelen als verwarmen, waardoor je het hele jaar door een aangename temperatuur in huis kunt behouden. Dit is vooral extra handig in zeer warme zomers.
CV-ketel: Een cv-ketel is primair ontworpen voor verwarming en soms ook voor het leveren van warm water, maar kan niet koelen.

Luchtkwaliteit

Airco: Airconditioners hebben vaak filters die stof, pollen, en andere allergenen uit de lucht halen, wat de luchtkwaliteit binnenshuis kan verbeteren.
CV-ketel: Een cv-ketel beïnvloedt de luchtkwaliteit niet rechtstreeks omdat het alleen zorgt voor verwarming.

Energie-efficiëntie

Airco: Moderne airconditioners met warmtepomptechnologie kunnen zeer energie-efficiënt zijn, vooral in mildere klimaten. Ze kunnen minder energie verbruiken voor verwarming in vergelijking met traditionele verwarmingssystemen.
CV-ketel: Efficiëntie kan variëren afhankelijk van het type ketel (condenserende ketels zijn bijvoorbeeld efficiënter dan oudere modellen), maar het is voornamelijk gericht op verwarming.

Flexibiliteit en Zuinig

Airco: Veel airco-systemen, zoals split-units, maken het mogelijk om verschillende kamers afzonderlijk te koelen of te verwarmen, wat meer controle biedt over de temperatuur in verschillende delen van het huis.
CV-ketel: Een traditioneel cv-systeem verwarmt meestal het hele huis via radiatoren of vloerverwarming, wat minder flexibiliteit biedt.

Snelle Temperatuurregeling

Airco: Airconditioners kunnen een ruimte snel afkoelen of opwarmen, wat vooral handig is voor directe comfortverbetering.
CV-ketel: Het kan langer duren om een ruimte te verwarmen omdat het water in radiatoren of vloerverwarmingssystemen eerst op temperatuur moet komen.

Duurzaamheid en Milieu

Airco: Als ze energie-efficiënt zijn en gebruik maken van hernieuwbare energiebronnen, kunnen airco's bijdragen aan lagere CO2-uitstoot.
CV-ketel: Traditionele cv-ketels die op gas of olie werken, dragen bij aan de uitstoot van broeikasgassen. Echter, moderne ketels worden steeds efficiënter en er zijn alternatieven zoals hybride systemen.

Samengevat biedt een airco veelzijdigheid en extra voordelen zoals koeling en luchtfiltering, terwijl een cv-ketel traditioneel is voor verwarming en warm water. De keuze hangt af van de specifieke behoeften en omstandigheden van je huis.

Airco Heeze gaat voor maximale kwaliteit en service

Certificaten en normeringen

Bij airco Heeze hechten we veel waarde aan veilig werken en willen we hoge kwaliteit leveren. Daarom zijn we in het bezit van het certificaat F-gassen voor ondernemingen.

Bekijk onze service

Ga voor kwaliteit, service en gemak

Stembediening

Eenvoudige bediening met stemassistent. Vertel je airconditioner precies wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. Zeg: “Zet de airco aan/uit.” en de AI-microfoon luistert en zet de airco aan/uit.

Afstandbediening en/of app

Verbinden en bedienen vanaf elke plek. Met de App kun je eenvoudig verbinding maken met je airconditioner. Start je airconditioner met slechts een druk op de knop.

Monitoring

Efficiënt productonderhoud. De diverse Apps monitort je airconditioner continu. Of het nu gaat om dagelijks onderhoud of iets anders, met de app kun je eenvoudig het energieverbruik in de gaten houden.

Bacterievrije ruimte

Sommige airco’s zorgen voor een bacterievrije ruimte. Verwijdert 99%* van de bacteriën en verwijdert nare luchtjes**. Wij adviseren uw graag hierover!

Erwin van Gerven

Airco Heeze is dé specialist in airco's

“Met een team van deskundige en professionele adviseurs helpen wij je graag verder met een offerte of een adviesgesprek bij u thuis of op kantoor.”

 Is uw huis wel geschikt voor een airco?

Door de veel strengere geluidseisen die vanaf 1 april 2021 van kracht zijn gegaan, is niet ieder huis meer geschikt voor een (multi split of split unit) airco. De buitenunit mag overdag niet meer dan 45 dB aan geluid veroorzaken bij de woning van de buren, ’s nachts is deze norm zelfs maar 40 dB. Dit betekent dat er voldoende afstand moet zijn tussen uw woning en de woning van de buren om een airco te plaatsen. Bekijk de geluidseisen van een airco dus goed wanneer u overweegt om een airco aan te schaffen dit om later voor teleurstellingen en ruzie met de buren te voorkomen.

- App en/of afstandbediening

Slimme regeling, waar je ook bent!

Met veel airco systemen kun je vanaf je mobiele telefoon je airco bedienen

Airco Heeze is dé airco specialist voor installatie en onderhoud
    Add a header to begin generating the table of contents
    Scroll naar boven