- Wandmodel airco

Energiezuinig stijlvolle compacte airco’s voor zowel warme als koude lucht

Een schone ventilator voor een schone lucht. Airco systemen hebben automatisch interne schoonmaak. Droogt automatisch alle vocht in de airconditioner, zodat deze altijd schoon is. Dit is nodig omdat airco systemen stofdeeltjes op vangen. Airco Installatie Best helpt u bij de juiste keuze maken waarbij service en kwaliteit altijd voorop staan. Wij ontzorgen u geheel met installatie, montage en onderhoud.

Voordelen van een airco!

Wandmodel airco

Voor elk huis een oplossing

Wandmodel airco
LG Standard Plus

Wandmodel airco
Mitsubishi SRK/SRC

Wandmodel airco
Daikin Stylis

Wandmodel airco
Tosot Bora

5/5

Wij helpen jou bij de keuze voor een airco

Een wandmodel airco in huis

A+++ voor verwarmen en koelen

Wij beschikken over wandmodellen airconditioners met energielabel A+++ waardoor deze zuinig zijn in gebruik. Hierdoor kun je op jouw gasverbruik of stadsverwarming besparen. Heb je zonnepanelen? Dan kun je goedkoop jouw eigen energie opwekken. Het koelen en verwarmen van jouw woning met een airco wordt dan heel goedkoop.

Beschikbaar in diverse kleuren

Wij hebben diversen modellen waardoor we per situatie de juiste compacte en stijlvol wandmodel kunnen adviseren. Ook zijn diverse wandmodellen in diverse kleuren te bestellen zoals wit, zilver, zwart, zwarthout, etc. Wij adviseren je hier graag over.

Fluisterstille werking (19 dB)

Sommigen wandmodellen airco's hebben een fluisterstille modus. Deze airco’s produceren in deze modus slechts 19 dB aan geluid. 19 dB is vergelijkbaar met het geluid van boomblaadjes in de wind of gefluister op 1,5 meter afstand.

Wij helpen jou bij de keuze voor een airco

Wat is een wandmodel airco

Plaatsing zonder verbouwing

Een wandairco is ideaal voor degene die een airco wilt zonder daarvoor een grote verbouwing te hoeven doen. De airco wandmodel ofwel wandairco heeft veel voordelen en is gemakkelijk aan de wand te installeren. Denk hierbij aan slaapkamer, woonkamer of kantoorruimte. Door de juiste en geschikte temperatuur in te stellen kun je snel van de voordelen van een airco profiteren.

Binnen en buiten unit

Een wandairco is eenvoudig te gebruiken en koelt geschikt voor bijna elke ruimte. De wandairco heeft 2 units, een binnenunit en een buitenunit. De binnenunit haalt de warme lucht uit de ruimte en koelt deze warme lucht af. Vervolgens wordt deze koele lucht uit de airco geblazen en koelt de ruimte waar het airco wandmodel zich bevindt. De buitenunit zorgt ervoor dat alle over gebleven warme lucht de ruimte verlaat.

Split airco en multi split airco

Bij airco wandmodellen onderscheiden we 2 soorten: de split airco en multi split airco. Van alle airco systemen is de (multi) split airco de meest gebruikte airco. Een split airco is een vast airco systeem dat bestaat uit minimaal twee delen, een buitenunit en één of meerdere binnenunits. Het systeem werkt op basis van speciale koelvloeistof dat wordt rondgepompt via leidingen tussen de binnen- en buitenunit.

Voor elk huis een oplossing

Wij geven graag advies over welke airconditioner

Airco wandmodellen

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor airco onderhoud

Elk apparaat heeft onderhoud nodig en dit is natuurlijk niet anders dan voor een airco. Wij kunnen alles voor u uit handen nemen en zorgen dat u vele jaren plezier hebt aan uw airco.

Airco onderhoud

Wij gaan voor kwaliteit

Certificaten en normeringen

Bij Airco Installatie Best hechten we veel waarde aan veilig werken en willen we hoge kwaliteit leveren. Daarom zijn we in het bezit van het certificaat F-gassen voor ondernemingen. Niet ieder bedrijf mag zomaar een airco installeren. Als airco monteur moet je hier een geschikt F-gassen certificaat voor hebben.

Erwin van Gerven

Aircospecialist

“Met een team van deskundige en professionele adviseurs helpen wij je graag verder met een offerte of een adviesgesprek aan de keukentafel.”

Airco Installatie Best is dé specialist in levering, montage en onderhoud van airco's.
    Add a header to begin generating the table of contents

    - App

    Veel airco systemen hebben een slimme regeling, waar je ook bent!

    Vanaf je mobiele telefoon je airconditioner bedienen

    Scroll naar boven