- Airco Tilburg

Voor een koel of warm huis met lagere energiekosten

Op zoek naar een airco in de omgeving van Tilburg? Wij leveren onze airco’s van de beste merken zoals LG, Mitsubishi en Daikin. Met onze airco’s kunt u het hele jaar de binnentemperatuur gemakkelijk regelen.

Waarom een airco?

5/5

Airco Tilburg

Voor een simpele en effectieve manier om u woning koel te houden in de zomer hoeft u niet ver te zoeken, een airco is namelijk een perfecte oplossing. Een airco installatie is voorzien van een binnen-unit en buiten-unit, waardoor warme lucht door de binnen-unit wordt aangetrokken en via de buiten-unit kan worden afgevoerd. Dit zorgt ervoor dat uw huis altijd een aangename en comfortabele binnentemperatuur heeft.

Dus bent u op zoek naar een airco in Tilburg? Dan moet u bij Airco Installatie Best zijn, dé specialist op het gebied van aircosystemen. Er wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatieve apparatuur en we verzorgen naast het professioneel plaatsen ook het onderhoud van uw nieuwe airco.

Elk apparaat heeft onderhoud nodig en dit is niet anders voor een airco. Wij nemen alles voor u uit handen en zorgen dat u jarenlang plezier hebt aan uw product. Storing? Bel ons en we komen langs!

Airco: verkoeling en verwarming in één

Wilt u graag een airco installatie in Tilburg? Bij een airco installatie denken de meeste mensen aan een apparaat om een woning te verkoelen tijdens de warme zomermaanden. Dat is uiteraard één van de mogelijkheden, maar een airco kan nog meer. Want de airco’s van tegenwoordig kunnen ook ingezet worden als warmtebron om uw huis juist te verwarmen. Het koelproces wordt in dit geval omgedraaid, dus in plaats van warme lucht door de buiten-unit komt er nu aangename warme lucht via de binnen-unit de ruimte in.

Het voordeel hiervan is dat u geen verwarming hoeft aan te zetten en hiermee dus energie bespaard. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een airco in uw woning in Tilburg? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en wij komen graag langs voor professioneel advies.

Airco kopen en onderhoud in Tilburg

Heeft u de keuze gemaakt om een airco te kopen in Tilburg? Om ervoor te zorgen dat uw jarenlang plezier heeft van uw airco, is het belangrijk dat deze van periodiek onderhoud wordt voorzien. Op deze manier wordt de levensduur van uw airco verlengd. Dit onderhoud bestaat o.a. uit het reinigen van de binnen-unit en buiten-unit, algemene controle op de werking van het airco systeem en het bijvullen van het koelmiddel. 

Om de airco in topconditie te houden, kunt u ons ook inschakelen voor het periodieke onderhoud. Wilt u graag een offerte of heeft u nog vragen? Neem dan contact op. Wij staan u graag te woord.

Airco Tilburg heeft voor elk huis of kantoor een oplossing

Airco Tilburg geeft graag advies over welke airco voor uw huis of kantoor het meest geschikt is

Airco Tilburg

Wat is het voordeel van een airco in huis?

Hittegolven en warm weer

Tijdens warme zomerdagen kan een airconditioner helpen om de binnentemperatuur te verlagen en een comfortabele omgeving te behouden, vooral wanneer de temperaturen buiten hoog zijn.

Verbetering van de luchtkwaliteit

Airconditioners kunnen de lucht filteren en de luchtvochtigheid regelen, wat kan helpen bij het verminderen van allergenen, stof, pollen en andere verontreinigende stoffen in de lucht, waardoor de luchtkwaliteit verbetert.

Temperatuurregeling

Airconditioners kunnen de temperatuur in een ruimte regelen en aanpassen aan de gewenste comfortniveaus, wat vooral nuttig is tijdens hete zomers of koude winters.

Vochtigheidscontrole

Naast het regelen van de temperatuur kunnen airconditioners ook helpen bij het reguleren van de luchtvochtigheid, wat kan helpen bij het creëren van een comfortabel binnenklimaat en het voorkomen van schimmelgroei en andere vochtgerelateerde problemen.

Verbeterde slaap

Een comfortabele temperatuur en luchtvochtigheid kunnen bijdragen aan een betere nachtrust, wat belangrijk is voor de algehele gezondheid en welzijn.

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor airco onderhoud

Elk apparaat heeft onderhoud nodig en dit is natuurlijk niet anders dan voor een airco. Wij kunnen alles voor u uit handen nemen en zorgen dat u vele jaren plezier hebt aan uw airco.

Airco onderhoud

Airco Tilburg gaat voor maximale kwaliteit en service

Certificaten en normeringen

Bij airco Tilburg hechten we veel waarde aan veilig werken en willen we hoge kwaliteit leveren. Daarom zijn we in het bezit van het certificaat F-gassen voor ondernemingen.

Bekijk onze service

Erwin van Gerven

Airco Tilburg is dé specialist in airco's

“Met een team van deskundige en professionele adviseurs helpen wij je graag verder met een offerte of een adviesgesprek bij u thuis of op kantoor.”

- App en/of afstandbediening

Slimme regeling, waar je ook bent!

Met veel airco systemen kun je vanaf je mobiele telefoon je airco bedienen

Airco Tilburg is dé airco specialist voor installatie en onderhoud
    Add a header to begin generating the table of contents
    Scroll naar boven