Skip to main content
Cassette modellen

Maximale ruimtebesparing en gelijkmatige luchtverdeling

Wij ontzorgen u geheel met installatie, montage en onderhoud

Waarom een cassette airco?

 • Verwarm of koel je huis voordelig
 • Neemt zo min mogelijk ruimte in beslag
 • Gelijkmatige luchtverdeling
Gratis advies thuisDirect offerte aanvragen

Cassette modellen

Voor elk huis een oplossing

Wij helpen jou bij de keuze voor een airco

Een airco in huis

 • A+++ voor verwarmen en koelen
  Wij beschikken over wandmodellen airconditioners met energielabel A+++ waardoor deze zuinig zijn in gebruik. Hierdoor kun je op jouw gasverbruik of stadsverwarming besparen. Heb je zonnepanelen? Dan kun je goedkoop jouw eigen energie opwekken. Het koelen en verwarmen van jouw woning met een airco wordt dan heel goedkoop.
 • Beschikbaar in diverse kleuren
  Wij hebben diversen modellen waardoor we per situatie de juiste compacte en stijlvol wandmodel kunnen adviseren. Ook zijn diverse wandmodellen in diverse kleuren te bestellen zoals wit, zilver, zwart, zwarthout, etc. Wij adviseren je hier graag over.
 • Fluisterstille werking (19 dB)
  Sommigen wandmodellen hebben een fluisterstille modus. De airco’s produceren in deze modus slechts 19 dB aan geluid. 19 dB is vergelijkbaar met het geluid van boomblaadjes in de wind of gefluister op 1,5 meter afstand.

Eenvoudige bediening met stemassistent

Vertel je airconditioner precies wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. Zeg: “Zet de airconditioner aan/uit.” en de AI-microfoon luistert en zet de airconditioner aan/uit.

Verbinden en bedienen vanaf elke plek

Met de App kun je eenvoudig verbinding maken met je airconditioner. Start je airconditioner met slechts een druk op de knop.

Efficiënt productonderhoud

De diverse App monitort je airconditioner continu. Of het nu gaat om dagelijks onderhoud of iets anders, met de app kun je eenvoudig het energieverbruik in de gaten houden.

Sommige airco’s zorgen voor een bacterievrije ruimte

Verwijdert 99%* van de bacteriën en verwijdert nare luchtjes**. Wij adviseren uw graag hierover!

Productspecialist

Erwin van Gerven

“Met een team van deskundige en professionele adviseurs helpen wij je graag verder met een offerte of een adviesgesprek aan de keukentafel.”

Gratis advies thuis

Ook onderhouden wij onze geplaatste airco’s

Elk apparaat heeft onderhoud nodig en dit is niet anders voor een airco. Wij nemen alles voor u uit handen en zorgen dat u jarenlang plezier hebt aan uw product. Storing?