- Kanaal model airco

Een kanaal model airco voor het verwarmen en koelen van uw woning of kantoor

Wij ontzorgen u geheel met de installatie, montage en onderhoud van uw kanaal model airco

Waarom een kanaal model airco?

Airco wandmodellen

Voor elk huis een oplossing

Kanaal model airco
Mitsubishi Kanaal

Kanaal model airco
Daikin Sky Air

5/5

Wij helpen jou bij de keuze voor een airco

Wat is een kanaal model airco?

Kanaal split-systeem

Een kanaalairco, ook bekend als een kanaal split-systeem, is een type airconditioning systeem dat bestaat uit een buitenunit en een binnenunit die via kanalen met elkaar verbonden zijn. In tegenstelling tot wandgemonteerde (multi) split systemen, waarbij de binnenunit direct aan de wand wordt gemonteerd, wordt bij een kanaalairco de binnenunit meestal verborgen in het plafond of de vloer, en wordt de gekoelde of verwarmde lucht door kanalen naar verschillende kamers of zones geleid.

Ideaal voor kantoorruimtes

Dit soort airconditioners wordt vaak gebruikt in commerciële gebouwen en grotere residentiële ruimtes waar een centraal luchtverdeelsysteem gewenst is. Het biedt een discrete en efficiënte manier om meerdere ruimtes te koelen of te verwarmen met één enkel systeem. De kanalen zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de lucht door het hele gebouw, waardoor een comfortabel binnenklimaat wordt gecreëerd.

Wij helpen jou bij de keuze voor een airco

Wanneer een kanaal model airco?

Commerciële gebouwen

Kanaalmodellen zijn populair in kantoren, winkelcentra, restaurants, hotels en andere commerciële gebouwen vanwege hun vermogen om meerdere ruimtes efficiënt te koelen of te verwarmen zonder de esthetiek van de ruimte te verstoren.

Grote woningen

Voor grotere woningen waar meerdere kamers of zones gekoeld of verwarmd moeten worden, kan een kanaalmodel airco een goede oplossing zijn. Het biedt een centrale koeling of verwarming met behulp van kanalen om de lucht naar verschillende delen van het huis te verspreiden.

Kantoren en bedrijfsruimten

In grote kantoren of bedrijfsruimten waar een centrale luchtverdeling nodig is, kunnen kanaalmodellen worden gebruikt om een comfortabel binnenklimaat te handhaven voor alle werknemers of klanten.

Gezondheidszorgfaciliteiten

Ziekenhuizen en andere gezondheidszorgfaciliteiten gebruiken vaak kanaalmodel airconditioners vanwege hun vermogen om steriele omgevingen te handhaven en verschillende afdelingen of kamers te voorzien van specifieke koel- of verwarmingsbehoeften.

Over het algemeen wordt een kanaalairco gekozen voor situaties waarin een centrale, discrete en veelzijdige koeling of verwarming van meerdere ruimtes vereist is.

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud aan uw kanaalairco

Elk apparaat heeft onderhoud nodig en dit is natuurlijk niet anders dan voor een kanaalairco. Wij kunnen alles voor u uit handen nemen en zorgen dat u vele jaren plezier hebt aan uw kanaalairco.

Airco onderhoud

Wij gaan voor kwaliteit

Certificaten en normeringen

Bij Airco Installatie Best hechten we veel waarde aan veilig werken en willen we hoge kwaliteit leveren. Daarom zijn we in het bezit van het certificaat F-gassen voor ondernemingen.

Bekijk onze service

Erwin van Gerven

Specialist in kanaalairco's

“Met een team van deskundige en professionele airco monteurs helpen wij je graag verder.”

Scroll naar boven